Priser & info

Bröllop

Bröllop

Porträtt + vigsel

15 000 :-

Bröllop

Halvdag

20 000 :-

Bröllop

Heldag

25 000 :-

Porträtt + vigsel
Jag fotar er porträttfotografering och vigsel. Ca 5 timmar.

Halvdag
Jag fotar era förberedelser, porträtt, vigseln och en bra stund in på festen. Ca 8 h.

Heldag
För er som vill ha med mig ända från förberedelserna tills dess att klackarna slår i taket. Perfekt för er som vill ha i princip hela er stora dag dokumenterad. Max 12 h.

Det ingår en provfotografering i alla mina bröllopspaket.

Fina ord från
Olivia & Andreas

"Ofelia - en fotograf med ett proffsigt (!) bemötande. Det kändes naturligt och som att vi kände varandra när vi möttes första gången inför provfotograferingen. Vi är så glada för att vi gav Ofelia förtroendet att föreviga vår dag i bilder.

Bilderna från både provfotograferingen och bröllopet är vackrare än vi någonsin kunnat drömma om. Vår kärlek fångades i bild på bästa sätt tillsammans med familj och vänner. Vi är enormt tacksamma för allt hon gjort kring vår stora dag. Vi rekommenderar henne starkt!!"

Porträtt

Par

1 timme

2500 :-

Familj

1 timme

2500 :-

Större familj

1,5 timme

3000 :-

Information för blivande brudpar

Före er dag träffas vi, eller facetimear, för att prata igenom er stora dag. Om vi träffas provfotar jag gärna er utan extra kostnad. Dessa bilder kan ni sedan till exempel använda till era inbjudningskort.

Jag levererar de bästa bröllopsbilderna till er, högupplösta och redigerade, på ett USB-minne i en vacker ask. Detta betyder att du själv kan framkalla hur mycket du vill. Leverans av bilder sker max 45 dagar efter fotograferingstillfället förutsatt att fakturan är betald. Fakturan skickas omgående efter er fotografering, digitalt. Betalningsvillkoret är 20 dagar. Jag har eget företag och innehar F-skatt. Reseersättning tillkommer med 30:-/mil under alla resor som sker i samband med er provfotografering och bröllopsdag.

I samband med er bokning skriver vi ett avtal tillsammans med villkoren för fotograferingen. Detta kan vi göra digitalt, men ni är även varmt välkomna hem till mig så bjuder jag på fika! En bokningsavgift på 20% av totalsumman faktureras samma dag. Så när allt är påskrivet och betalat är er stora dag bokad!

Information om
porträttfotograferingar

Jag levererar de bästa bilderna till er, högupplösta och redigerade, via en länk på nätet. Detta betyder att du själv kan framkalla hur mycket du vill. Leverans av bilder sker efter max 35 dagar efter fotograferingstillfället förutsatt att fakturan är betald. Reseersättning tillkommer med 30:-/mil under alla resor som sker i samband med er fotografering.

Fakturan skickas omgående efter er fotografering, digitalt. Betalningsvillkoret är 20 dagar. Jag har eget företag och innehar F-skatt. När ni bokar skickar jag ett avtal till er via mejl med villkoren för fotograferingen.

Kontaktformulär

Om ni är ett blivande brudpar: Jag är verkligen så nyfiken på er. Vad heter ni? Hur träffades ni? Vad drömmer ni om? När och var gifter ni er? Vilket paket är ni intresserade av? Vad var det som gjorde att ni fastnade för mig och mina bilder? Jag vill så gärna höra. Om jag inte svarat inom 3 arbetsdagar är förmodligen kontaktformuläret trasigt. Mejla mig isåfall direkt på ofelia.wadskog@gmail.com eller ring mig på 0709424312.

Fina ord

"Ofelia gjorde ett fantastiskt jobb med våra bröllopsfoton! Alla festens höjdpunkter och ljusglimtar fick hon med, och man märkte inte ens att hon var där. Hon fångade verkligen våra personligheter och hjälpte oss att vara bekväma framför kameran. Vi är så nöjda och tacksamma!"

-
Victoria och Patrick