Vanliga frågor

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i dina fotograferingar?

Självklart får ni bilder. Men också mig, min tid och mitt engagemang. Jag lägger ner mycket tid, både under er fotografering, men också otaliga timmar i förberedelser och efterbearbetning. Jag vill vara ett stöd för er, ett bollplank, helt enkelt en vän.

Hur många bilder får man?

Alla som jag tycker håller måttet! Jag lovar aldrig hur många bilder ni får därför att alla fotograferingar är unika. Men jag lovar att jag inte snålar.

Får man oredigerade bilder också?

Enkelt svar: nej. Jag lägger ner otroligt mycket tid på att redigera och retuschera bilderna jag tar på er. När jag har knäppt bilden är liksom bara halva jobbet gjort, och jag skulle aldrig lämna ifrån mig ett halvfärdigt arbete. Det är mitt sätt att fota och redigera på som ni betalar för, och därför önskar jag att ni bara bokar mig ifall ni totalt ÄLSKAR mina bilder, precis så som de är. Annars finns det alldeles säkert en annan fotograf där ute som fotograferar och redigerar precis som ni vill ha det!

Kommer du lägga upp bilder på oss på instagram/din hemsida?

Ja, utgå ifrån det. Anledningen till att ni vill boka mig är förmodligen att ni sett bilder jag har tagit innan som ni älskar och för att ni tycker om sättet jag berättar historier på. Därför, är det så viktigt för mig att få publicera bilderna på er. Det är min största marknadsföring, så utan bilder att visa upp får jag heller inga jobb.