Övriga fotograferingar

Övriga fotograferingar

Låt mig fånga ditt ögonblick

Jag fotar det mesta: par, familjer, släktkalas, bebisar, gravida, förlossningar, you name it. Det viktigaste är att vi har kul tillsammans. Jag är inte för det där uppställda, utan vill bara fota ögonblick, precis som som det är på riktigt och inget uppställt eller fake. Var inte oroliga om ni inte är så vana framför kameran, vi löser det tillsammans. Känns det intressant? Släng iväg ett meddelande i kontaktformuläret längs ner så tar vi det där ifrån.

Nedan hittar du all såndär tråkig, praktisk info som ändå kan vara lite bra å veta.

Priser

Parfotografering

40 minuter

3 000 :-

Familjefotografering (upp till 5 pers)

40 minuter

3 000 :-

Större familj/släkt (från 6 pers)

1 timme

3 500:-

Gravidfotografering

40 minuter

3 000:-

Special occasion: student, dop, förlossning mm.

40 minuter

3 000:-

Bebisfotografering

40 minuter

3 000:-

Lägg på 600 kr och få en vacker låda med bildleveransen på ett usb i valnöt och 10 framkallade bilder. Perfekt om fotograferingen är en present till någon, som ett fint sätt att överlämna bilderna!

Tråkig, praktisk information

Jag levererar de bästa bilderna till er, högupplösta och redigerade, via en länk på nätet. Detta betyder att du själv kan framkalla hur mycket du vill. Leverans av bilder sker efter max 35 dagar efter fotograferingstillfället, förutsatt att fakturan är betald. Reseersättning tillkommer med 45:-/mil under alla resor som sker i samband med er fotografering. Alla priser är inklusive moms.

Fakturan skickas omgående efter er fotografering, digitalt. Betalningsvillkoret är 20 dagar. Jag har eget företag och innehar F-skatt. När ni bokar skickar jag ett avtal till er via mejl med villkoren för fotograferingen.

Kontaktformulär

Vilka av dina ögonblick vill du att jag ska fånga? Berätta gärna också hur du hittade mig!

Om jag inte svarat inom 3 arbetsdagar är förmodligen kontaktformuläret trasigt. Mejla mig isåfall direkt på ofelia.wadskog@gmail.com eller ring mig på 0709424312.