Bröllop

Bröllop

Låt mig fånga ert största ögonblick

Jag och min man Oscar gifte oss i augusti 2017 och det är verkligen den bästa dagen jag någonsin upplevt. Alla man älskar var där, så sjukt egentligen? Det kommer liksom aldrig hända igen. Det är ju liksom svårt att bara få ihop alla i kompisgänget en lördag kväll. Vi blev verkligen överösta av kärlek den dagen och jag har aldrig varit så lycklig. Men jag har heller aldrig varit så nervös. Eller mått så illa. Och tiden har heller aldrig gått långsamt som den där kvarten gjorde när vi satt och väntade på att få gå in i kyrkan.

Så jag vet liksom ungefär hur ni känner. För jag har varit där. Jag vet att det känns så himla overkligt när man sitter där och planerar bordsplacering i november och det pissregnar ute. Och jag vet vilka ögonblick som är sådär jätteviktiga den dagen. Vad som fortfarande pirrar till i magen när man tänker tillbaka. Jag vet vilka bilder jag önskar vi hade tagit som inte vi gjorde.

Att få fota någons bröllop är typ det finaste man kan göra. Trust me on this. Tänk att liksom få vara med under den finaste dagen för någon. Att få uppleva de där intima ögonblicken som ingen annan än fotografen får. Det är egentligen helt sinnes när man tänker på det. Därför blir jag så fantastiskt glad när det trillar in mejl från er i mejlkorgen som säger att ni vill att jag är med på er stora dag.

Om ni skulle vilja ge mig förtroendet att föreviga er dag får ni jättegärna skriva ett meddelande till mig. Vad heter ni? Hur träffades ni? Vad drömmer ni om? När och var gifter ni er? Hur länge vill ni att jag stannar? Vad var det som gjorde att ni fastnade för mig och mina bilder? Jag vill så gärna höra. Längre ner på sidan hittar ni ett kontaktformulär!

Priser

Bröllop

Minipaketet

17 000 :-

Bröllop

Mellanpaketet

20 000 :-

Bröllop

Maxipaketet

25 000 :-

Minipaketet

Jag fotar er porträttfotografering under 2 timmar. En provfotografering ingår + alla redigerade bilder levererade på ett usb-minne i en vacker ask med framkallningar.

Mellanpaketet

Jag fotar er porträttfotografering och vigsel. Ca 5 timmar. En provfotografering ingår + alla redigerade bilder levererade på ett usb-minne i en vacker ask med framkallningar.

Maxipaketet

Jag fotar era porträtt, vigseln och en timme in på festen. Ca 6 h. En provfotografering ingår + alla redigerade bilder levererade på ett usb-minne i en vacker ask med framkallningar.

Frågor på det?

Lite info

Det är så viktigt för mig att vi klickar med varandra. Därför vill jag träffa er innan ni bokar mig, antingen på en fika eller via videosamtal. Ni ska ändå ha med mig på er största dag i livet, klart vi ska känna oss bekväma med varandra då! Känns allt toppen efter det, ja, men då bokar vi in ert datum!

I alla mina bröllopspaket ingår en provfotografering. Detta för att er bröllopsdag inte ska vara första gången ni blir fotade av mig. Nervositet från bådas håll släpper och vi lär känna varandra ännu bättre. Och så får ni ju såklart fina bilder på er, även utan bröllopsklänning och kostym.

Jag vill vara ett stöd för er inför er bröllopsdag, så skriv eller ring gärna till mig om ni undrar över grejer. Jag har ju ändå varit med på endel bröllop under de senaste åren så jag kan nog svara på det mesta.

Sedan är det dags för er dag. Jag är med och fotograferar så länge vi har kommit överens om, guidar er och är med som ett stöd om nervositeten tar över.

När sedan allt är redigerat och klart får ni en vacker låda med framkallade bilder och ett USB med alla utvalda foton på. Sen är det bara att njuuuuta av att återuppleva er dag igen. Och igen. Och igen.

Lite skryt från
Olivia & Andreas

"Ofelia - en fotograf med ett proffsigt (!) bemötande. Det kändes naturligt och som att vi kände varandra när vi möttes första gången inför provfotograferingen. Vi är så glada för att vi gav Ofelia förtroendet att föreviga vår dag i bilder.

Bilderna från både provfotograferingen och bröllopet är vackrare än vi någonsin kunnat drömma om. Vår kärlek fångades i bild på bästa sätt tillsammans med familj och vänner. Vi är enormt tacksamma för allt hon gjort kring vår stora dag. Vi rekommenderar henne starkt!!"

Kontaktformulär

Om jag inte svarat inom 3 arbetsdagar är förmodligen kontaktformuläret trasigt. Mejla mig isåfall direkt på ofelia.wadskog@gmail.com eller ring mig på 0709424312.

Tråkig, praktisk information

I samband med er bokning skriver vi ett avtal tillsammans med villkoren för fotograferingen. Detta kan vi göra digitalt, men ni är även varmt välkomna hem till mig så bjuder jag på fika! En bokningsavgift på 20% av totalsumman faktureras samma dag. Så när allt är påskrivet och betalat är er stora dag bokad.

I alla mina bröllopspaket ingår en provfotografering inom Jönköpingsområdet. Om ni önskar bli fotade på annan ort kan det tillkomma extra avgifter som vi isåfall kommer överens om.

Jag levererar de bästa bröllopsbilderna till er, högupplösta och redigerade, på ett USB-minne, antingen via post eller fysiskt om ni bor i Jönköping. Detta betyder att du själv kan framkalla hur mycket du vill. Jag brukar beställa framkallningar ifrån Crimson. Leverans av bilder sker max 45 dagar efter fotograferingstillfället förutsatt att fakturan är betald. Fakturan skickas omgående efter er fotografering, digitalt. Betalningsvillkoret är 20 dagar. Jag har eget företag och innehar F-skatt. Reseersättning tillkommer med 45:-/mil under alla resor som sker i samband med er provfotografering och bröllopsdag.

Om ni bor långt bort ifrån Jönköping, så att jag kommer behöva sova över tillkommer boendekostnad för de dagar som krävs, vanligtvis 2 nätter. Detta kommer vi överens om tillsammans.

Lite mer skryt

"Ofelia gjorde ett fantastiskt jobb med våra bröllopsfoton! Alla festens höjdpunkter och ljusglimtar fick hon med, och man märkte inte ens att hon var där. Hon fångade verkligen våra personligheter och hjälpte oss att vara bekväma framför kameran. Vi är så nöjda och tacksamma!"

-
Victoria och Patrick